فروش عسل طبیعی با ضمانت ، خرید عسل طبیعی ، بازار عسل

۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

عسل خام

سل خام که به آن عسل فرآوری نشده نیز می گویند توسط زنبور عسل و با استفاده از شهد گل ها تولید می شود. عسل خام به صورت مستقیم از منبع جمع آوری و استخراج می گردد و هیچ فرآیند اضافی در روند تولید و برداشت آن انجام نمی گیرد. این عسل پاستوریزه نیست و به هیچ وجه به آن حرارت و گرما داده نشده است.

عسل خام را به آرامی به وسیله نیروی جاذبه یا در غیر این صورت به شیوه مکانیکی از شان جدا می کنند و سپس در حدود یک هفته به حال خود می گذارند تا بتوان ذرات رو آمده و حباب ها را از سطح آن جمع کرد.

عسل خام در مقایسه با عسل حرارت دیده، سطوح بالاتری از آنزیم ها و ترکیبات عطر و طعم دهنده دارد و در آن هیچ نوع خطر دگرگونی ترکیبات دیگر به وسیله حرارت وجود ندارد.

شرایط عسل خام

در فرآیند تهیه، برداشت و بسته بندی عسل خام باید نکات خاصی رعایت شود :

۱- نباید گرم شده باشد، زیرا حتی فقط استفاده از یک چاقوی گرمکن دار الکتریکی برای بریدن لایه ی مومی پوشش دهنده شان عسل، می تواند بر عسل تاثیر بگذارد.

۲- نباید فیلتر شده باشد. به جای آن می توان عسل را به سادگی با استفاده از یک توری فولادی ضد زنگ عریض از موم جدا کرد. به یقین می توان گفت عسل های بسیار شفاف برای سهولت عمل فیلتر کردن حرارت داده شده اند بنابراین واقعا خام نیستند.

۳- نباید کرم ماننده شده باشند، یعنی نباید عسل روان را سفت کرده باشند و با این کار از شکرک زدن آن جلوگیری کرده باشند.

۴- نباید پرتوتابی شده باشد. پرتوهای مادون قرمز، مایکروویو (حرارتی)، گاما و الکترون (غیر حرارتی) عمده پرتوهای مورد استفاده در عمل آوری مواد خوراکی هستند.

عسل خام کاملا طبیعی می باشد

عسل خام و خواص آن

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد براتی

راهنمای خرید عسل طبیعی

راهنمای خرید عسل طبیعی

 

عسل طبیعی؛ از ماده شیرینی که زنبورعسل تنها از شهد گل ها و گیاهان جمع آوری کرده و پس از دگرگونی های لازم، در سلول های مومی شان در کندو ذخیره کرده باشد، تولید می شود.

 

عسل تغذیه ای؛ از ماده ی شیرینی که زنبور عسل علاوه بر استفاده از شهد گل ها و گیاهان از شربت، شکر و … که در اختیار آنها می گذارند، استفاده کرده باشد. این گونه عسل قطعا کیفیت و خواص عسل طبیعی را ندارد اما متاسفانه در فروشگاه های مواد غذایی به فراوانی عرضه شده و به دلیل قیمت مناسب با اقبال عمومی مواجه می شود.

 

عسل تقلبی؛ مایعی است شیرین شبیه عسل که از گلوکز تجاری، شکر، اسید ستریک، اسانس و … که پس از پخته شدن به دست می آید. در تهیه و تولید این شبه عسل، زنبور هیچ دخالتی ندارد و در آزمایشگاه به آسانی قابل شناسایی است. این گونه شبه عسل ها نه تنها فاقد هرگونه خاصیت درمانی غذایی است بلکه برای سلامتی انسان زیان آور است.

 

متاسفانه شبه عسل ها به صورت گسترده تولید و به بازار عرضه شده و به دلیل قیمت ارزان (هر کیلو سه تا ۵۰۰۰ تومان) با استقبال مصرف کنندگان روبه رو می شود.

 

با توجه به هزینه های تولید عسل طبیعی (هزینه کوچ، نگهداری، توسعه و تجهیز زنبور ستان ها، دستمزد زنبورداران حرفه ای، بسته بندی و …) قیمت عسل طبیعی باید منطقی باشد.

 

عسل تک گل؛ به عسلی می گویند که زنبور عسل، شهد را از روی یک نوع گل جمع آوری کرده باشد مانند عسل آویشن، اقاقیا، سدر (کنار)، گون، مرکبات و … این گونه عسل کاربرد درمانی داشته و معمولا قیمت بالاتری نسبت به عسل های دیگر دارد.

 

عسل صد درصد تک گل کمیاب است و در بیشتر عسل های تک گل مقدار اندکی از شهد گل های پراکنده در هر منطقه وجود دارد.

 

عسل چهل گیاه؛ عسلی که زنبور عسل، شهد را از روی گل های گوناگون جمع آوری کرده باشد یا چند عسل تک گل را طبق فرمول خاص (که از نظر خواص، رنگ، عطر و سعم مطابق ذائقه ی بیشتر مصرف کنندگان باشد) با یکدیگر مخلوط کنند. این گونه از عسل طبیعی نیز کاربرد درمانی دارد.

عسل خام باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می شود

 

عسل موم دار؛ چون سرشار از گرده ی گل، بر موم و موم طبیعی بوده و حرارت ندیده است از نظر خاصیت، طعم و عطر کیفیت بالایی دارد. به دلیل استفاده از دارو برای بهبود و درمان بیماری های زنبور عسل و رسوب درصدی از آن در موم شان، بهتر است از مصرف پیوسته ی این گونه ی عسل (حداکثر ۱۰ درصد میزان مصرف) خودداری شود.

 راهنمای خرید عسل طبیعی

متاسفانه افراد سودجو با دستگاه های موم ساز و پارافین (ماده ی اولیه که در تهیه شمع به کار می رود) شبه موم تقلبی ساخته و با قرار دادن مقداری از این موم های پارافینی در شبه عسل تقلبی، موجب گمراهی مصرف کنندگان را فراهم می آورند.

 

عسل بهاره؛ به عسلی می گویند که در اواخر فصل بهار به دست آمده باشد، مانند عسل مرکبات، اقاقیا و درختان میوه ای مانند زردآلو، گلابی، بادام و …

 

عسل پاییزه؛ عسلی که از اوایل تابستان تا میانه ی پاییز به وسیله زنبور تولید شده و بیشتر از شهد گیاهان صحرایی است.

 

توصیه هایی به مصرف کنندگان عسل

 

مصرف کنندگان باید به این نکته توجه داشته باشند که اگر می خواهند عسل را همراه با محلول های گرمی مانند آب جوش، شیر، فرنی و جوشانده های گیاهان دارویی مصرف کنند حتما پس از ولرم شدن، عسل را به آنها بیفزایند تا خاصیت درمانی عسل محفوظ بماند.

 

عطر و طعم عسل مانند رنگ عسل آن متناسب با گیاهی است که زنبور عسل از آن شهد فراهم آورده است.

 

در مناطق مختلف عسل با غلظت های گوناگون به دست می آید و این تفاوت نمی تواند عاملی تعیین کننده برای شناسایی کیفیت عسل باشد؛ مثلا عسل هایی که در مناطق مرطوب به دست می آید، بیش تر دارای غلظت کم است. در مقابل عسل هایی که از مناطق کوهستانی به دست می آید دارای غلظت بالایی است.

 

رنگ عسل نیز بستگی به نوع شهدی دارد که زنبور عسل از آن شهد جمع آوری کرده و از رنگ زرد بسیار روشن تا قرمز تیره و حتی سیاه متغییر است. هم چنین منطقه ی جغرافیایی و شرایط آب و هوایی در تعیین رنگ عسل موثر بوده بنابراین رنگ عسل مانند غلظت آن نمی تواند عاملی تعیین کننده برای شناسایی کیفیت عسل باشد.

 

شگفتی های عسل و زنبور عسل

 

برای تهیه و فرآوری هر کیلوگرم عسل طبیعی، زنبور عسل باید ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار بار شهد جابه جا کند و از ۱۰ میلیون گل، شهد برداشته و مسافتی برابر هفت مرتبه چرخش به دور کره زمین بپیماید.

 

عمر یک زنبور عسل کارگر حدود ۴۵ روز است که طی آن هیچ گاه نمی خوابد!

 

عسل طبیعی تنها ماده ای غذایی است که هرگز فاسد نمی شود و نیرومندترین و خطرناک ترین میکروب ها را در کمتر از ۴۸ ساعت نابود می کند به همین دلیل بهترین آنتی بیوتیک خوراکی طبیعی است که هیچ آسیبی به بدن نمی رساند.

 

هر زنبور عسل در طول زندگی خود در صورتی که شرایط مساعد باشد و از هر بلای طبیعی و غیرطبیعی جان سالم بدر برد تنها می تواند یک قاشق مرباخوری عسل فراهم کند.

 

زنبورعسل با تمام کوچکی پیکرش دارای دو معده است؛ معده ی اول «کیسه عسلی» نام دارد و شهد گل ها به آنجا وارد شده و با عملیاتی آن را به عسل تبدیل کرده سپس با خرطوم خویش آن را به سلول های مومی شکل که از پیش فراهم شده می ریزد و در آن را با موم های ویژه پلمپ می کند. در معده ی دوم زنبور، فرآیند گوارش انجام می شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد براتی

درمان سرماخوردگی با عسل

درمان سرماخوردگی با عسل درمانی با توجه به خواص تسکین دهنده، ضدالتهاب و ضد میکروب عسل می تواند بسیار مفید باشد. یکی از بهترین روش های درمان سرماخوردگی نوشیدن یک لیوان آب گرم مخلوط با عسل و مقدار کمی آبلیموی تازه یا یک لیوان شیر گرم مخلوط با عسل می باشد. افراد مبتلا به سرماخوردگی بهتر است در روزهای اول استراحت کرده و خود را گرم نگه دارند، همچنین مصرف مایعات گرم نیز توصیه می شود.

دلایل سرماخوردگی

سرماخوردگی التهاب غشای مخاطی داخل بینی است و بیشتر در فصل زمستان به آن مبتلا می شوند و دلیل آن انتشار یک ویروس خاص می باشد. مهم ترین عواملی که در ابتلا به سرماخوردگی موثرند به طور خلاصه عبارتند از :

۱- تغییرات آب و هوا و بی ثباتی آن و قرار گرفتن در معرض هوای سرد پس از محیط گرم .

۲- ضعف مقاومت جسم در نتیجه بیماری ها یا فشار جسمی و عصبی .

۳- وجود حالت مرضی بینی یا پشت بینی و التهاب سینوس ها که باعث ابتلای مکرر به سرماخوردگی می شود .

۴- حساسیت غشای مخاطی بینی .

سرماخوردگی از طریق رطوبتی که از بینی یا دهان بیمار در هنگام عطسه کردن پخش می شود یا به وسیله سرفه کردن منتقل می شود. عوارض سرماخوردگی به صورت تب و لرز ساده همراه با احساس سرما سپس عطسه های متعدد بروز می کند. ابتدا بیمار در بینی و گلو احساس خشکی می کند و پس از ۲۴ ساعت عوارض شایع آن مانند تعریق، التهاب حلق و سرفه همراه با ترشح مخاطی یا عفونی بینی یا حلق و بالا رفتن عادی درجه حرارت بدن بروز می کند.

این حالات ۲ یا ۳ روز ادامه می یابد سپس در صورت عدم بروز عوارض، بیماری رو به زوال می رود و بیمار بهبود پیدا می کند.

درمان سرماخوردگی با عسل درمانی

- یک قاشق عسل طبیعی را به همراه یک قاشق آب لیموی ترش در یک لیوان آب ولرم مخلوط نموده و قبل از هر وعده غذا مصرف نمایید.

۲- یک قاشق عسل طبیعی را در یک لیوان شیر ولرم مخلوط نموده و قبل از هر وعده غذا مصرف نمایید.

۳- ۱۰۰ گرم عسل را در نصف استکان لیموترش مخلوط نموده و یک قاشق قبل از هر وعده غذا مصرف نمایید.

درمان سرماخوردگی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد براتی